---

Egyedi tervezés

Előfordul, hogy több mint 2000 különféle óránk között sincs meg az igazi, de ne csüggedj! Írd le nekünk elképzelésed, arájánlatot küldünk, megrendelésed után pedig néhány munkanapon belül látványtervet fogsz kapni róla, melyet ha elfogadsz 3 munkanapon belül már kézhez is kapod az elkészült terméked. Ennyi az egész!

Az egyedi órák tervezésének grafikai munkadíja van, ennek mértéke a munka bonyolultságától függ, pl. 1 db autó, vagy 1 db motor megrajzolásának grafikai munkadíja 19.990,- Ft, az óra alapára pedig 9.990,- Ft, mely tartalmazza a csomagolási és gyártási költségeket. A grafikai munkadij, illetve az esetleges extrák (pl. színezés, színes mutatók, stb) ehhez az összeghez adódnak hozzá, tehát egy fotóból megrajzolt autós óra végösszege 29.990,- Ft lesz, a szállítást pedig AJÁNDÉKBA adjuk hozzá! 

A fenti példán kívüli, szinte BÁRMILYEN témák megvalósíthatóak (más tárgyak, épületek, járművek, személyek arcképei, állatok, logók, stb) a grafikai munkadíjak pedig mindig az adott téma bonyolultságához igazodnak.

Egyedi órád – tekintélyéhez méltóan – PRÉMIUM csomagban érhető el, tehát egyedi színes papír belsővel, egyedi gravírozással, csendes óraszerkezettel, illetve fém mutatóval tesszük tökéletesen egyedivé és felejthetetlenné.


A grafikai munka - a fizikai termék megrendelésétől függetlenül - díjköteles, de az ajánlatunk ingyenes... Írj nekünk!

Egyedi órát szeretnél? Írj nekünk!


KÉRJÜK TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT ÉS KÜLD EL NEKÜNK ÜZENETED!

- Átvételi
pontunk
- Szállítási
információk
- Fizetési
lehetőségek
- Szolgáltatásaink