---

Extrák

Csendes szerkezet

Nappaliban, hálószobában lesz az óra, vagy csak zavaró lehet a hangja? A csendes/halk járású óraszerkezeteink a tökéletes megoldást jelentik számodra. Jó hír: MINDEN óránkat csendes/halk szerkezettel küldjük, ami aktuális készlettől függően lehet folyamatos járású, vagy ketyegős, de mindenképp csendes!

 

Színekben pompázó fém mutatók

Szintén MINDEN óránkat impozáns fehér mutatóval látjuk el, ami alapból fehér színű (a másodperc mutató színe piros, vagy fekete), extraként pedig temérdek színből választhatsz (fekere, piros, zöld kék, magenta, citromsárga, narancssárga, arany, ezüst, bronz). Apró részletnek tűnhet, mégis nagyon látványosan fel tudja dobni órád kinézetét.

A színeket keverheted is (pl. piros-fehér-zöld szettet is kérhetsz) a készlet folyamatosan növekszik, érdeklődj aktuális színválasztékunkról!

                    

 

Idézet, vagy szöveg a lemezből kivágva

A hely szűke miatt maximum 15-20 karakterig!

Saját rendszám autós órába

Lehetőséged van szinte bármelyik autós órába rendszámot kérni, ezt az óra anyagából vágjuk ki, tehát mintha a kép része lenne, ráadásul legtöbb autós óránknál konkrétan a rendszám helyére kerül.

 

Színre fújt óralap

Színesben szebb a világ, kérd színre fújással!

                              

 

Egyedi, színes papír belső

Ezzel a kiegészítővel megváltoztathatod órád teljes arculatát. Küldj nekünk egy jó minőségű fotót, és mi elkészítjük belőle egyedi órabelsődet.

- Átvételi
pontunk
- Szállítási
információk
- Fizetési
lehetőségek
- Szolgáltatásaink