-
---

Tudnivalók

Amit jó ha tudsz bakelit óráinkról, és a rendelés menetéről
 

Mi az a bakelit óra, miből készül és hogyan csináljátok?

Hagyományos használt, ám megkímélt LP bakelit hanglemezből speciális lézer technológiával csodás, egyedi órákat “faragunk”, logókkal, képekkel, ábrákkal, szöveggel turbózzuk fel, valamint egyedi, akár színes papír belsővel, csendes óraszerkezettel és impozáns mutatókkal szereljük. Ha Te is váltanál a hagyományos ajándékokról valami teljesen újra és egyedire, a legjobb helyen jársz, mert temérdek vagány bakelit órát készítettünk, hogy választani tudj, ám ha nem sikerülne se csüggedj, mert ötleted alapján megtervezzük álmaid óráját is. Minden termékünket egyedileg, nagy gondossággal, kézi utómunkával készítünk és 100% megelégedettségi garanciát vállalunk rá!
 

Mekkora méretű egy óra?

Mivel változó témákkal dolgozunk, ezért nem minden óránk egyforma méretű, de az elérhető legnagyobbra készítjük, ez kb 30 centiméter, vagyis átlagos falióra méretű.
 

Mennyi idő alatt készül el a megrendelt bakelit órám?

Ez attól függ, hogy a katalógusunkból rendelsz, vagy saját témájú, egyedi órát tervezünk Neked. Az előbbit kérheted SOS, akár 24 órán belüli elkészítéssel, egyéb esetben – átlag 2-4 – nap alatt kezedbe is veheted. Vannak időszakok (pl. karácsony előtt) amikor a szokottnál több időt vehet igénybe egy óra legyártása, ezért mindenképpen javasoljuk, hogy a tervezett átvétel előtt legalább 1-2 héttel add le megrendelésed, illetve lehetőséged van pontos napra is rendelni, akár 1 hónappal előre. Érdemes élni ez utóbbi lehetőséggel, mert biztosítva van az ajándékod, nem felejted el, és nincs vele több gond, illetve az aktuális akciót is kihasználhatod, még akkor is, ha az a szállítás napján már nem lesz érvényben.
 

Hogy történik a szállítás és a fizetés?

A szállítás Pest megye bizonyos részein saját logisztikával történik, máshová GLS futárszolgálati partnerünkkel, illetve lehetőséged van gyömrői telephelyünkön történő átvételre is. Az órákat 30x30x3 centis kartondobozba csomagolva kapod, GLS-el történő szállítás esetén az óraszerkezetet biztonsági okokból nem szereljük bele, de ne aggódj, 2 perces művelet az egész! A fizetés történhet utánvéttel készpénzben, vagy előre utalással.
 

Kinek és milyen célból ajándékozhatok bakelit órát?

A rövid válasz: 0-99 éves korig és BÁRMILYEN ALKALOMRA!

Néhány példa amilyen eseményekre már készítettünk órát:

– alap: születésnap, névnap, karácsony, Valentin-nap, iskolás-ovis ballagásra pedagógusoknak

– sűrűn kérik: nászajándék, vagy kiegészítő nászajándék, búcsúajándék kilépő vagy nyugdíjba vonuló kollégáknak, osztályfőnök köszönőajándék, óvónéni búcsú-ajándékának, keresztelőre, újszülött érkezésének emlékére, céges ügyfélváróba, étterembe, kávézóba, főnöknek, alkalmazottaknak

– keresett ezeken kívül még: lánybúcsús, vagy legénybúcsús ajándék, nyaralást idéző ajándék, szülési szabadság ajándék, tejfakasztó bulira, céges-logós óra, stb

…vagy csupán hálád jeléül!

FONTOS: Bármilyen alkalomhoz képesek vagyunk órád témáját igazítani!
 

Mit tartalmaz a csomag?

– választott téma szerint kivágott valódi, újra felhasznált bakelit hanglemezt

– 1 db CSENDES / HALK járású óraszerkezetet

– 1 szett FEHÉR mutatót (aktuális készlet szerinti színű másodperc mutatóval)

– technikai csomagolást a szállításhoz

– szerelési útmutatót & garanciajegyet az óraszerkezetre 
 

Teljesen egyedi órát szeretnék, ebben is tudtok segíteni?

– Természetesen, írd meg pár sorban elképzelésed. Az egyedi órák tervezésének grafikai munkadíja van, mely függ a téma bonyolultságától. Egyedi órád – tekintélyéhez méltóan – PRÉMIUM csomagban érhető el, tehát egyedi színes papír belsővel, egyedi gravírozással, csendes óraszerkezettel, illetve fém mutatóval tesszük tökéletesen egyedivé és felejthetetlenné.

A látványterv elkészítésének grafikai munkadíja az óra esetleges lemondása esetén is fizetendő!
 

Választhatok lemez belsőt?

– Amennyiben nem rendelkezel másképp, a galériában megtalálható formában küldjük az órát. Ha másik papír belsőt szeretnél, akkor választhatsz bármelyik másikat, vagy akár saját fotóból is elkészítjük számodra.
 

Milyen EXTRA FELSZERELTSÉGEKET kérhetek?

– Egyedi papír belsőt, melyet mintáink közül választhatsz vagy megtervezünk Neked. Válassz egy fotót, vagy bármilyen képet, küldd el nekünk elképzeléseddel, a többit mi intézzük.

– Autós óra esetén rendszámot, illetve fotó alapján egyedi felnit az autóra

– Rövid, max 15 karakternyi szöveg vagy idézet, a bakelit lemezből kivágva, az egyedi papír belsőt egészítheti ki, ráadásul így az óra még egyedibbé varázsolható.

– Színes fém mutató a fehér helyett. Több színes fém mutatóból választhatsz, a piros és az arany szokott többnyire a legjobban passzolni, de van fekete, zöld, citromsárga, magenta, kék, narancssárga, ezüst és bronz színű is.
 

Nem találok olyan témájú órát a katalógusotokban amire szükségem lenne, el tudjátok készíteni?

Igen, írd meg nekünk milyen órát szeretnél, vagy küldj valamilyen képet elképzelésedről, és megtervezzük Neked!
 

Tényleg bakelit hanglemezből készülnek az óráitok?

Tényleg! Óráink jó minőségű – tehát nem összekaristolt és meggyötört – 30 centis bakelit lemezből készülnek, maximális méretük is nagyjából ennyi. Az előlapi oldalát ugyan festékszórásos technológiával elfedjük, ám a valódi hanglemez hatást erősíti a hátlapi oldalán meghagyott eredeti címke és a hamisítatlan "bakelit hanglemezes" csillogás.
 

Más anyagból van-e lehetőségem órát csináltatni?

Igen, MINDEN bakelit óránkat 3mm-es nyárfa rétegelt lemezből is el tudjuk készíteni, +5.000,- Forintos felárral.
 

Vesztek-e át bakelit lemezt?

Megvannak a forrásaink, ám jó minőségű bakelit lemezeket többnyire nem utasítunk vissza. Gyömrő 50 km-es vonzáskörzetébe tudunk elmenni érte és 20 Ft/db áron tudjuk átvenni kizárólag a 30 cm-es LP lemezeket minőségi válogatás nélkül. Amennyiben elhozod, szintén ezekkel az árakkal tudsz számolni, utánvétes csomagként nem áll módunkban átvenni. 
 

Lehetek-e viszonteladótok?

Igen, a részletekről ide kattintva tájékozódhatsz!
 

Úgy sajnálom azokat a szép régi lemezeket!

Ha valóban használod, akkor megértjük, ám gondolj bele hány embernek csak nyűg és pakolja ide-oda, a végén pedig dicstelenül végzi a veszélyes hulladékok között, a szeméttelepen… Tőlünk, Tőletek kap egy második esélyt és újra a középpontba kerül. Ha belegondolsz, ennél jobb sorsa nem lehetne, ráadásul nem az értékes egyedi példányokat, hanem a tömegtermékeket használjuk fel munkánk során.

- Átvételi
pontunk
- Szállítási
információk
- Fizetési
lehetőségek
- Szolgáltatásaink