Nem tudod eldönteni melyik órának örülne legjobban a közel 1000 darabos kollekciónkból? Bízd az ajándékozottra a döntést és vegyél neki ajándék utalványt, melyet bármikor felhasználhat a számára legjobban tetsző órára! A megrendelés 1 perc alatt megvan, amiről azonnal visszaigazolást küld rendszerünk, az összeget átutalod, AJÁNDÉK UTALVÁNYODAT pedig jóváírást követően elektronikusan küldjük Neked.

Az AJÁNDÉK UTALVÁNY egy címletben kapható: 9.990,- Ft, mely teljes összegben levásárolható. Ez elegendő pl. egy kollekcióból választott óra + egy felirat, rendszám, színes mutató, vagy egyedi színes belső valamely kombinációjára, garantálva, hogy szeretted olyan ajándékot kapjon amiből nincs még egy a világon, a szállítást pedig tőlünk kapja ajándékba hozzá. 🙂

Az AJÁNDÉK UTALVÁNY 365 napig használható fel és készpénzre vissza nem váltható!

RENDELJ SZERETTEDNEK AJÁNDÉK UTALVÁNYT 1 PERC ALATT!

Válassz csomagot!

Neved

Email címed (ide küldjük a visszaigazolást)

Telefonszámod (amin elérhetünk a rendeléssel kapcsolatban)

Hogy találtál ránk? (nem kötelező)

Ha van promóciós kódod, ide írhatod!

Megértettem, hogy a "MEGRENDELEM" gombra kattintva fizetési kötelezettségem keletkezik a megrendelt termékre, illetve megrendelésem módosítani, lemondani, a megrendeléstől számított 1 órán belül tudom! Az ajándék utalvány ellenértékének fizetése ELŐRE UTALÁSSAL történik!