---

Általános felhasználási feltételek

Általános Szerződési Feltételek

Működtető: Reibl Attila EV. (továbbiakban: “Eladó”).

Az Eladó cégneve: Reibl Attila EV.

Az Eladó székhelye: 2230 Gyömrő, Arany J. u. 12.

Az Eladó vállalkozó igazolvány száma: ES-440996

Bejegyző Bíróság: Gyömrő Okmányiroda – 2230 Gyömrő, Fő tér 1. Tel.: +36 (29) 330-011

Bejegyzés dátuma: 2006

Az Eladó adószáma: 64194086-2-33

Bankszámla szám: 10700615-50650624-51100005

Nyilvántartási szám: 9056333

Az eladó elérhetőségei:

Mobil:     +36 (30) 359-3030

E-mail cím: Info@BakelitOra.eu

Vásárlóink adatait kizárólag számlázás, kapcsolattartás, illetve eseti akciós értesítő küldése céljából kezeljük, – harmadik félnek nem adjuk ki (kivéve az előre egyeztetett vállalkozónak szállítás céljából) – így adatvédelmi nyilvántartási szám nem szükséges.

A szerződés tárgya

A termékek leírását és jellemzőit az adott termék melletti ismertető tartalmazza. A téves értelmezéséből eredő károkért felelősséget nem vállalunk. A kép csak illusztráció, de az adott termékről készült, megközelítőleg megegyezik a termék képével.

A honlapon feltüntetett árak bruttó, telephelyi árak (telephelyen történő átvétel esetén érvényesek) – a gyömrői ingyenes kiszállítás kivételével – nem tartalmazzák a kiszállítás költségét!

Megrendelés Menete és Regisztráció

Az interneten keresztül történő megrendeléshez regisztrációra van szükség. A regisztráció a hozzá kapcsolódó adatszolgáltatással önkéntes. A vásárlás feltétele, hogy a vevő az általános szerződési feltételeket, elfogadja, magára nézve kötelezőnek tartja, illetve valós adatokat adjon meg. A hiányos adatok megadása következtében meghiúsult vásárlásért felelősséget nem vállalunk.

A Működtető jogosult a regisztrációt törölni, amennyiben a weboldal használata során a felhasználó részéről visszaélést, jogellenes magatartást vagy cselekményt tapasztal.

A regisztrált felhasználó regisztrációját bármikor megszüntetheti, illetve kérheti adatai törlését rendszerünkből.

A vásárló csak saját nevében vásárolhat, illetve járhat el. Gazdálkodó szervezet esetében csak az arra jogosult, vagy felhatalmazott személy járhat el. Jogosultság vagy felhatalmazás hiányában eljáró személy tevékenységére a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény álképviseletről szóló szabályai az irányadók.

Vételár és fizetési feltételek

A weboldalon található termékek mellett feltüntetett ár a termék ajánlati ára, amely tartalmazza az Áfát is, de nem tartalmazza az esetleges szállítási költséget.

Az Eladó a  internetes  áruházban közzétett árak változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép életbe. A rendszer a kosár értékét mindig az aktuális árakkal számolja. Az árak módosítása a már megrendelt és visszaigazolt termékek vételárát nem befolyásolja. A termék végleges ára az az ár, amely megrendelés visszaigazolásában megadásra került. A vételár teljes kifizetéséig a termék tulajdonjoga az Eladóé.


Fizetési módok:

– Készpénzben:

  •  Átvevő pontunkon: 2230 Gyömrő, Arany János utca 12.
  •  Helyi kiszállítás esetén, a megrendelésben megadott szállítási címen a kiszállítónak

– Banki átutalással

  •  A vevő kérésére átutalásos számlát is kiállítunk. Ebben az esetben a szállításra csak akkor kerül sor, amennyiben az számla ellenértéke cégünkhöz beérkezett.

  Áru átvétele, szállítás

Az áru átvétele történhet:

– személyesen telephelyünkön (INGYENES);

– Kiszállítás GLS futárszolgálattal 2.490,- Ft (15.990,- Ft feletti vásárlás esetén INGYENES)
Sikertelen kézbesítés esetén a GLS futárszolgálat még egyszer megkísérli kiszállítani a terméket a vevővel második szállítási határidőt egyeztet. A második sikertelen kézbesítés után az újabb kiszállítás a korábban sikertelen kiszállítással kapcsolatban felmerült oda-vissza fuvarköltség, valamint az új kiszállítási költség előzetes banki átutalással történő rendezése után lehetséges.


Az elállási jog (internetes vásárlás esetén)

Vevőnek jogában áll a megrendeléstől a visszaigazolást követő 1 órán belül elállni. Erről a tényről Vevő írásban (e-mail-ben) köteles Eladót értesíteni. Ebben az esetben Vevő részéről semminemű költség, fizetési kötelezettség nem áll fenn.

FONTOS!!!

Kérjük vegye figyelembe, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szerint a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot
…..
c)
olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;


Mivel termékeink NEM előre gyártottak, hanem az Ön kifejezett utasítására / megrendelésére készítjük el, az a fenti c.) pontnak megfelelően személyre szabottnak tekintendő, így elállási jogát is elveszíti a megrendelés visszaigazolását követő 1 óra után. 

 

Adatvédelem

Az Eladó ezúton tájékoztatja kedves vásárlóit, hogy adataikat a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében a szükséges mértékben, a 2001. évi CVIII törvény figyelembe vételével tárolja. A vásárlók adatait harmadik félnek nem adja át, – kivéve az árut kiszállító vállalkozót, a vevő hozzájárulásával – adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően jár el.

A regisztráció alkalmával megadott adatokat cégünk csak számlázásra, illetve a vevővel történő kapcsolat tartásra használja.

A vevő bármikor kérheti adatai módosítását, illetve a vásárlás folyamatának végeztével adatai törlését.

Vevő a megrendelés feladásával kijelenti, hogy a fent elírtakat elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti.

 

A felelősség kizárása

Az Eladó kizárja felelősségét a termékek megnevezéseiből eredő hibákért es károkért. A termékek nevei fantázianevek, azok tartalma nem feltétlen van összhangban annak témájával! Minden esetben a Vevő felelőssége a megrendelt termék, az esetleges téves megnevezésből eredő károkért reklamációt nem fogadunk el! 

Az Eladó interneten keresztül történő vásárlás esetén feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A vevő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokért a felelősséget saját maga viseli, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról. Az Eladó nem felel a vis major-ból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, mint például:

– a weboldal használatából, vagy üzemzavarából,

– az adatok bárki által történő megváltoztatásából,

– az információ továbbítási késedelemből adódó,

– vírusok által okozott,

– szoftver hibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő károkért.

- Átvételi
pontunk
- Szállítási
információk
- Fizetési
lehetőségek
- Szolgáltatásaink